NAJAVLJUJEMO RADIONICU POD NAZIVOM

“Moj prvi akvarijum“

Cilj manifestacije je okupljanje dece predškolskog i školskog uzrasta i uz razgovor, predavanje i igru, pokaznom edukativnom metodom, upoznati decu i roditelje sa ulogom akvarijuma i ribica u životu i razvoju deteta.

Zainteresovana deca mogu prisustvovati i učestvovati u pokaznoj radionici pod nazivom “Moj prvi akvarijum”. Obezbedili smo manje akvarijume raznih oblika (kugle, kocke, kvadrove i ugaone akvarijume) za sve zainteresovane koji žele da učestvuju u radionici kao i potrebnu opremu, scenografiju, biljke i ribice za formiranje jednog lepog malog akvarijuma.

Po završetku radioničkog dela, zainteresovani učesnici će imati mogućnost da od obezbeđene i pripremljene scenografije, kamenja, panjeva, ribica i biljaka, formiraju svoj akvarijum i učestvuju u takmičenju “Najlepši moj prvi akvarijum”. U glasanju će učestvovati svi prisutni, učesnici i roditelji, stručnjaci i posetioci, kako bi zajedničkim snagama izabrali najlepši koncept i aranzman. Učesnik radionice koji, prema glasovima posetioca, napravi najlepši akvarijum, stiče pravo da po završetku izložbe kao nagradu ponesu svoj najlepši akvarijum.

Molimo zainteresovane da nam se jave kako bismo odredili najbolji termin za ovaj događaj.

Možete nas kontaktirati preko emaila: info@javniakvarijum.rs ili preko društvenih mreža koje vam najviše odgovaraju.

Vaš Javni akvarijum i tropikarijum Beograd