Seminar – radionica pod nazivom “ Moj prvi akvarijum “ održaće se 28. i 29. novembra u subotu i nedelju.
Cilj manifestacije je okupljanje dece predškolskog i školskog uzrasta i uz razgovor, predavanje i igru, pokaznom edukativnom metodom , upoznati decu i roditelje sa ulogom akvarijuma i ribica u životu i razvoju deteta, a zainteresovana deca mogu prisustvovati i učestvovati u pokaznoj radionici pod nazivom “ Moj prvi akvarijum” . Obezbedili smo manje akvarijume raznih oblika ( kugle, kocke, kvadrove i ugaone akvarijume) za sve zainteresovane koji žele da učestvuju u radionici kao i potrebnu opremu, scenografiju, biljke i ribice za formiranje jednog lepog malog akvarijuma.
Po završetku radioničkog dela, zainteresovani učesnici će imati mogućnost da od obezbedjene i pripremljene scenografije , kamenja, panjeva i ribica i biljaka , formiraju svoj akvarijum i učestvuju u takmičenju “ Najlepši moj prvi akvarijum”. u glasanju će učestvovati svi prisutni, učesnici i roditelji , stručnjaci i posetioci, kako bi zajedničkim snagama izabrali najlepši koncept i aranzman . Učesnik radionice koji, prema glasovima posetioca, napravi najlepši akvarijum, stiče pravo da po završetku izložbe kao nagradu ponesu svoj najlepši akvarijum.

Prijave za učestvovanje možete poslati na info@javniakvarijum.rs ili preko facebook profila: Javni akvarijum i tropikarijum Beograd.

Close Menu