Aktuelno

U subotu 20. maja Javni akvarijum i tropikarijum Beograd je bio domaćin i ove godine ljubiteljima kulture, muzeja i lepih dešavanja. Noć muzeja broj 17 je protekla u sjajnoj atmosferi gde su posetioci mogli da vide našu novu baštu sa KOI šaranima, kornjačama i Bonsai drvećem. Dori, Nemo, Patrik i sundjer Bob su i ove godine dočekali naše mališane a cele noći je trajao festival kratkometražnog povodnog filma "Nečujno 4" , gde se moglo videti puno novih filmskih ostvarenja podvodnih snimatelja širom sveta. Tu je bila i izložba zmija sa kojima su se  posetioci družili i fotografisali a naše zidove je krasila izložba podvodnih fotografija sa Ade Ciganlije. Procena je da je ove noći kod nas bilo oko 3000 posetilaca.

22. - 23. april 2017. god.

Sajam akvaristike i teraristike - AquaTerra Srbija 1

 

AquaTerra Srbija l

 

Proteklog vikenda 22. i 23. aprila, održan je prvi beogradski sajam akvaristike i teraristike AquaTerra Srbija, u Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd u organizaciji Javak i portala "Akva svet".
Ugostili smo više izlagača i uvoznika opreme i hrane iz Srbije kao i preko 500 posetilaca koji su uživali u akvarijumskim ribicama, koralima i morskim zvezdama, terarijumskim životinjicama i velikim zmijama.
U prirodnjačkom ambijentu i pozitivnoj energiji protekla su oba dana iako je vreme bilo loše, a u isto vreme se održavao i Beogradski maraton. Atmosferu sa sajma možete pogledati na fotografijama.

 

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd | Copyright © 2015/2016

Submitting Form...

The server encountered an error.

Poruka poslata.